Snusproblem

Har fått ett delikat problem på halsen. I dessa tider av tobaksskatter, moms och annat sattyg, så har det blivit populärt att göra sitt eget snus, rulla ciggaretter mm, allt för att försöka blåsa staten på några surt förvärvade kronor.
Nåväl, även jag har fallit för frestelsen och införskaffat ett sk gör-det-själv-kit, med tobak, salt, glycerin och allt annat skum man behöver för att göra sitt eget väsmakande snus.
Det tar ca 5 dagar att färdigställa snuset pga att det ska ligga och "svettas" i 50° celcisus i 5 (fem) dagar. Nåväl, det är väl inget i själva framställningsprocessen som är problemet, utan självaste problemet är:
Vad fan ska jag göra på natten? Är ju van att sova med snusen inne och när man bytt från portion till lössnus så uppstår genast följande problem: Somnar man med snusen inne så kommer kudden att se ut som en gödselstack på morgonen. Dels konsistensmässigt, dels färgmässigt. Måste med andra ord försöka uppfinna ett system att hemproducera portionssnus. Kanske med hjälp av the-påsar??
Mejla förslag på:
bg@hogsby.net

Kommentarer
Postat av: Agga

Puss på dej älskling!!!

2010-03-17 @ 10:37:52
URL: http://janniija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0